HET BESTE VAN HET BEEST @ RAUW.
RAUW is gespecialiseerd in dubbeldoel-vlees. Koeien die eerst melk geven en daarna worden afgemest Een mooie, rustige ouwe dag, zonder melkmachines. Het resultaat is prachtig dooraderd en verantwoord rundvlees.
Wat is rijpen van vlees?
Het vlees in onze rijpkamer rijpt op 2 tot 5ºc bij maximaal 70% luchtvochtigheid. Door vochtverlies (tot wel 30%) neemt de smaakconcentratie een enorme sprong. Een noten-achtig aroma verrijkt het vlees. Dit doen we 28 dagen.
De RAUW open-fire grill
Een handgebouwd stalen grill-toestel . Ons vlees wordt gegrild boven een hittebron van duurzaam Keniaans hardhout van 1200ºc. Dit geeft die typische flame-grilled smaak, zonder de smaak van rook toe te voegen. Deze ‘triade’ in combinatie met kennis en kunde van onze slagers en koks zorgen samen voor Het ultieme vlees. Punt uit.
Bij ons gerijpte vlees serveren we frites, mayonaise & een klein garnituur met gegrilde seizoensgroentes. Sausje? (los geserveerd):
Een handgebouwd stalen grill-toestel . Ons vlees wordt gegrild boven een hittebron van duurzaam Keniaans hardhout van 1200ºc. Dit geeft die typische flame-grilled smaak, zonder de smaak van rook toe te voegen. Deze ‘triade’ in combinatie met kennis en kunde van onze slagers en koks zorgen samen voor Het ultieme vlees. Punt uit.
Bij ons gerijpte vlees serveren we frites, mayonaise & een klein garnituur met gegrilde seizoensgroentes. Sausje? (los geserveerd):
Beurre Noisette
Pepersaus, romig met groene zachte peperkorrels
Chimmichurri, Argentijnse kruiden-olie met een fris zuurtje
Pepersaus, romig met groene zachte peperkorrels
Chimmichurri, Argentijnse kruiden-olie met een fris zuurtje
‘’Omdat wij met dagverse producten werken en met de seizoenen mee koken, kan het zijn dat enkele van onderstaande gerechten niet geserveerd kunnen worden tijdens uw bezoek.’’